Your browser is out of date!
To view the features of this site please upgrade your browser software to one of the options below.

CopyCare tøjrer de løse ender for Danæg


Danæg har fire fabrikker fordelt på henholdsvis Danmark og Sverige, som CopyCare har leveret hardware, supplies og service til siden marts 2012.
Da samarbejdet først blev indgået, stod Danæg overfor en række udfordringer med de løsninger, de havde. De var spredt mellem for mange forskellige samarbejdspartnere, og det krævede derfor et alt for stort administrativt arbejde at holde styr på. Derudover var omkostningerne for store, og der var for mange løse ender.

CopyCare sørgede for at få tøjret disse løse ender, så Danæg i dag har en simpel og funktionel løsning fra HP uden løbske omkostninger.

 

Og slutteligt et ægte kundecitat

Om samarbejdet siger René Enemark, IT chef hos Danæg: ”Jeg kom til Danæg i august 2012, og CopyCare har gjort et rigtig godt stykke arbejde i at vejlede os, og fungerer i dag som en fast samarbejdspartner. CopyCare er løsningsorienterede og kvalitetsbevidste, og de tager sig altid tid til at sætte sig ind i lige netop vores behov. Vi er en koncern med ca. 300 medarbejdere, som producerer 24/7, derfor er det vigtigt, at tingene kører, som de skal. Med vores service- og toneraftale undgår vi mange administrative processor, hvilket giver os ro til at fokusere på vores arbejde. Det er derfor, at CopyCare næsten fem år senere, stadig er vores primære leverandør af supplies og printere”
”Vi er en koncern med store krav Dl vores leverandører, CopyCare leverer altid som lovet og finder altid en løsning på de udfordringer, vi kunne stå med.”